Trendy i kulden

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Når du ikke er ude på skiløjperne gælder alle kneb for at bevare stilen. Heldigvis forkæler mange forskellige mærker os med elegante, varme og æstetiske støvler samt forede modeller vi kan få glæde af i skiferien. Du kan også finde store, praktiske tasker i de seneste trends, så du kan bevare stilen og få plads til handsker, tørklæder og solbriller. Uanset om du foretrækker pelsfor, dynefrakker i livlige farver, eller det mere klassiske, sorte look, kan du frit mikse forskellige modeingredienser!

Fokus på 4 mærker, hvor du kan være trendy i kulden!

Moon Boot faldt bogstavelig talt ned fra månen i 1969, og har nu i nogle sæsoner været styrket tilbage og fortsætter sit legendariske togt gennem tiden. Det var Giancarlo Zannata, der som leder for virksomheden Tecnica International, dengang førende i verden indenfor sko til trekking og afterski, fik ideen til at designe en støvle, der var inspireret af Neil Armstrongs erobring af månen. Med en high-tech form, der er udenfor standard, kombineret med deres termiske egenskaber og at de er vandtætte, de invaderer snart alle de vintersportsstationer og deres voksende klientel.Moon Boot fornyr sig i punchy farver og materialer, der altid er mere isolerende og forener formgivning og komfort. Om det er på skisportsstedet eller snefyldt fortove i byerne, så forbliver Moon Boot det uundværlige tilbehør til en so trendy vinter!

Målsætningen for Pieces, der blev grundlagt i 2003, er at tilbyde alle kvinder i verden nutidigt og moderne tilbehør, der er til at betale. Mærket søger altid at følge med tendenserne og gør design til sin kæphest ved hele tiden at lade sig inspirere af moden på gaden eller modeopvisningerne, når de lancerer deres kollektioner. I dag har de specialiseret sig i at skabe bælter, smykker eller sko med et fun og glamourøst look. Det er modeller, der er til at betale for alle, og ombejlet af verdens modebevidste kvinder.

Sorel blev grundlagt i Canada i 1962 og bidrager til modeverdenen med sin funktionelle karakter og sin håndværksmæssige erfaring, som giver inspiration til en ny generation af entreprenører, håndværkere og designere. Sorel har udvidet sit kompetenceområde og fremstiller i dag ikke blot støvler, men der er støvler ind over alt, hvad de laver. Der er alt lige fra lette og luftige sandaler til vandtætte vinterstøvler, og Sorel kombinerer filt, uld og ægte læder med en upåklagelig fremstillingsmetode, hvilket er til stor glæde for alle dem, der ikke er bange for at hoppe i vandpytter.

Mærket er af svensk oprindelse og er synonymt med urban, afslappet mode. Marc O'Polo blev grundlagt i 1967 i Stockholm, og dets kollektioner blev hurtigt spredt over hele Europa. Brugen af ædle materialer er afgørende for brandet, der ønsker at formidle et billede af kvalitetsprodukter. Det menneskelige aspekt er også vigtigt for Marc O'Polo, som støtter UNICEF for at forbedre mulighederne for uddannelse i de afrikanske lande. Nøgleordene for mærket er enkelhed, naturlighed, kvalitet, innovation og personlighed.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

 • Omsætning 2013: 140 millioner euros
 • Omsætning 2012: 115 millioner euros
 • Omsætning 2011: 100 millioner euros
 • Omsætning 2010: 50 millioner euros
 • Omsætning 2009: 30 millioner euros
 • Omsætning 2008: 15 millioner euros
 • Omsætning 2007: 5 millioner euros
 • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
 • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
 • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
 • Medarbejderstab: 200 ansatte
rue Barbusse 38100 Grenoble
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
89 88 15 55
Presse kontakt: 
Marilou Nielsen