Scandinavian Language Service ApS, Åvedvej 7, 6240 Løgumkloster

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Scandinavian Language Service ApS, Åvedvej 7, 6240 Løgumkloster om: De 10 vigtigste råd når du flytter din virksomhed til Tyskland

„Den fortæller stort set alt man har brug for at vide, når man for første gang bevæger sig ud på det tyske marked, når man ikke ved så meget om Tyskland, hvordan det fungerer og ikke har opholdet sig så længe i Tyskland“, siger Luciano i videoen.

Forfatteren

Ralph Böttcher er revisor og har i mere end 20 år hjulpet danske virksomheder med at komme ind på det tyske marked. Særligt det typiske, tyske bureaukrati er en forhindring, som han hjælper med at overvinde. Han tager hånd om samtalerne med skattevæsnet, banker og myndigheder for sine kunder.

Hans kærlighed til Danmark stammer fra hans mentor: Gerd-Andreas Ketelsen uddannede Ralph Böttcher til revisor og bragte ham nærmere til dansk kultur og erhvervsliv. Ralph Böttcher påskønner danskernes ukomplicerede omgangsformer, deres venlige og imødekommende væremåde, der er uden pral og overfladiskhed. Det, der gør mest indtryk på ham, er, at danskere værdsætter godt arbejde, og at de også giver udtryk for det med et oprigtigt „mange tak“. Det sætter han stor pris på.

Privat bor Ralph Böttcher i nærheden af Flensborg. Han er gift med Britta. Deres to – efterhånden snart voksne – døtre har gået i skole i Danmark.

Hans firma – DanRevision Steuerberatungsgesellschaft mbH, Alter Kirchenweg 85, 24983 Handewitt, Tyskland – er komplet specialiseret i danske kunder. Firmaets motto er: De lykkeligste medarbejdere til verdens lykkeligste folk.

http://www.danrevision-flensburg.de/e-bog-lyg-bog/eventyret-om/

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

Lanebade 1
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
00494608892990
Presse kontakt: 
Ralph Böttcher