Lancering af Sukhi: Smukke håndlavede tæpper direkte fra lokale vævere i den tredje verden

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Lancering af Sukhi: Smukke håndlavede tæpper direkte fra lokale vævere i den tredje verden.

I vores webbutik Sukhi kan du købe håndlavede og personaliserede tæpper der er lavet af talentfulde vævere fra lande i den tredje verden. Der er ingen mellemmænd, og det betyder, at du sparer op til 60% på den almindelige butikspris.

Tirsdag, d. 7. Juni 2016 - Dagen hvor Sukhi, en webbutik der sœlger håndlavede tæpper af høj kvalitet, lanceres i Danmark. Sukhi ønsker at fremme en bœredygtig livsstil til en fornuftig pris, og det gør vi ved at samarbejde direkte med hver enkelte tæppevæver. På den måde har vi ingen udgifter til fysiske butikker og lageropbevaring.

Hvert Sukhi tæppe er unikt og lavet af lokale tæppevævere fra Nepal, Indien, Tyrkiet og Marokko. Tæpperne kan personaliseres, så du kan få lige præcis den størrelse, form og farve du måtte ønske. Resultatet er et personligt tæppe der passer lige præcis ind i dit hjem og til din stil.

Sukhi's tæppekollektion består af: uld og filttæpper fra Indien, Beni Ourain tæpper fra Marokko, kugletæpper fra Nepal og patchwork tæpper fra Tyrkiet. I det øjeblik vi modtager din bestilling, går lokale tæppevævere i gang med at fremstille dit tæppe som efterfølgende sendes direkte hjem til dig.

Nasia Burnet, Co-founder af Sukhi og tekstil designer, fortæller at "Sukhi" er et pigenavn i Nepal, der betyder "glad”, og at det netop er det, vi gerne vil opå med vores tæpper - at gøre vores kunder, tæppevævere og deres familier glade.

Sukhi arbejder direkte med de lokale tæppevævere, og det betyder, at du som kunde hos Sukhi sparer op til 60 % på den almindelige butikspris. Hvert enkelte tæppe laves på bestilling, da vi hverken har lager eller fysiske butikker. Det betyder samtidig, at du kan vælge mellem en lang række farver, former, mønstre og størrelser og følge med i hele designprocessen.

Vi rådgiver gerne i forhold til design og farver, så du kan skabe dit helt eget unikke tœppe. Nasia tilføjer desuden; "Sukhi er perfekt for dig der elsker design. Alle farver, størrelser og design er mulige”.

Sukhi har en social effekt på de lokale tæppevævers liv i Nepal, Indien, Tyrkiet og Marokko, da de tjener op til 2-3 gange mere end den normale løn i lokalområdet. De kan arbejde hjemmefra og sende deres børn i skole. På den måde sørger Sukhi for, at de lokale tœppevœvere lever og arbejder under ordentlige forhold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Klik her for at se en kort video om, hvilken effekt Sukhi har på de lokale tæppevævers liv.

I Nepal betyder Sukhi "glad", og vi ønsker, at vores tæpper skal gøre folk glade, lige fra den enkelte tœppevœver til vores kunder og deres familier. Hvis du køber et Sukhi tæppe, kan du være sikker på, at du får et unikt håndlavet tæppe, og at pengene går direkte til den enkelte tæppevæver. Dermed bringer Sukhi glæde og håndlavede kvalitetstæpper til boliger verden over.

Besøg venligst Sukhi.dk for yderligere information

Kontakt: June Andersen, PR- og kommunikationsmanager for Danmark, kommunikation-dk@sukhirugs.com
Produktbilleder i høj opløsning kan downloades her

kommunikation-dk@sukhirugs.com
Post nummer: 
1000 København K