Kaki-trend

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Sæsones dominerende farve, kaki-grøn, har taget springet fra catwalken til vores hverdag. Vi er rigtig glade for kaki-farven, fordi det giver rige muligheder for farvenuancer, materialer og stilarter. Håndtasker i gråbrunt ruskind eller lysegråt læder, det hele passer sammen! Kaki-farvede ankelstøvler med feminin høj hæl, eller enkle støvletter med komfortabel flad hæl, du vælger frit din egen stil!

Fokus på 4 mærker, hvor du kan være trendy i kaki!

Det var i 1987, at mærket Napapijri blev skabt i Aosta-dalen i Italien. Napapijri er navnet på en lille landsby i Finland, som bogstaveligt betyder "Arctic Circle" på finsk. De første af mærkets vandrerygsække var lavet af bomuld, som også bruges i militæret, og var pyntet med det norske flag, ligesom de store eventyreres forskningsudstyr. Efter at have designet teknisk vandreudstyr er mærket begyndt at fokusere på modeprodukter i en urban-chik stil. I dag skaber mærket håndtasker, punge og fritidssko til storbyjunglens eventyrere.

BT London henvender sig til kvinder, alle kvinder. Til dem, der vil forføre. Til bypigen, der vil gøre hver dag til et strålende eventyr. Til de modige, der kun tænker på at få attitude, stil og glamour! Til alle disse kvinder, og alle de andre, tilbyder BT London en kollektion af sko og tasker, der følger sæsonens seneste tendenser og fås til en overkommelig pris. Kreationerne er af god kvalitet og i original stil og følger modetendenserne. Hvad enten det er til en dag på kontoret, når du skal hente børnene efter skole, til en romantisk middag eller en tur på natklub med vennerne, så har BT London noget til enhver lejlighed.

Til sneakers-addicts, der går i jeans og T-shirts, er der det verdenskendte, italienske mærke Diesel! Det blev skabt i 1978 af Renzo Rosso og Adirano Goldschmied. Kan man forestille sig noget bedre til at supplere vores garderobe end en legende inden for denim? I 2009 lancerede Diesel en moderne kollektion, der kombinerer trendy old school og urban-stilen. De er kendte for deres kreative og kontroversielle kampagner. Diesel følger ikke traditionerne, men bruger fantasien og tilbyder sine fans sko, tasker og accessories, der udstråler dristighed, personlighed og originalitet.

Fordi komfort er lige så vigtig som stil, skaber Casual Attitude aktuelle modeller med enestående pasform. De designer funktionelle og nutidige modeller, der henvender sig til kvinder, for hvem velvære i dagligdagen er vigtig. Kvalitetsmaterialer, soigneret finish og tidssvarende design, skoene fra Casual Attitude tilpasser sig din fods morfologi... og enhver afslappet garderobe.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

 • Omsætning 2013: 140 millioner euros
 • Omsætning 2012: 115 millioner euros
 • Omsætning 2011: 100 millioner euros
 • Omsætning 2010: 50 millioner euros
 • Omsætning 2009: 30 millioner euros
 • Omsætning 2008: 15 millioner euros
 • Omsætning 2007: 5 millioner euros
 • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
 • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
 • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
 • Medarbejderstab: 200 ansatte
rue Barbusse 38100 Grenoble
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
89 88 15 55
Presse kontakt: 
Marilou Nielsen