Eventyret om en, der drog ud for at erobre Tyskland

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Kære entreprenør fra Danmark!

Kender du det tyske eventyr om Stads-musikanterne fra Bremen? Det handler om fire dyr – et æsel, en jagthund, en kat og en hane – som ikke længere er velkomne hos deres herrer og drager af sted for at blive musikere i byen Bremen.

Undervejs støder de på en røverhule.
Dyrene beslutter at erobre den og planlægger et snedigt overfald. Da en af røverne vil tænde lys i huset, springer katten lige i ansigtet på ham og kradser ham.

Røveren bliver …

https://lnkd.in/dTHkBKB

Hvorfor denne bog?

Ralph har ganske enkelt meget stor viden om emnet. Han har igennem mange år hjulpet danske virksomheder med at skabe fodfæste i Tyskland og få succes. Jeg er meget stolt af ham.

„Du gør tingene så godt", sagde jeg til min mand. „Skriv dog en bog. Det vil være en stor hjælp for mange“. Heldigvis kunne jeg overtale ham til at dele sin viden med endnu flere danske virksomheder.

Efter at bogen er kommet i handlen, har vi dagligt modtaget takke-mails. Læserne kommer med begejstrede skildringer af, hvordan de har klaret ekspansionen til Tyskland uden at begå dyre fejltrin og på den måde kunne skabe grundlaget for deres nuværende succes. Nogle mails er også triste. „Havde jeg dog bare læst bogen, inden jeg tog til Tyskland. Det ville have sparet mig for mange lærepenge". Det er fejl, der kan undgås. Med en investering på blot 37,50 euro kan du spare hundreder eller tusinder af kroner, som ellers ville være spildt.

Jeg er meget glad for at kunne udgive denne bog og på den måde hjælpe læserne med at få succes med deres forretning i Tyskland.

Britta Böttcher

Alter Kirchenweg 85
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
00494608892990
Presse kontakt: 
Ralph Böttcher