DanRevision Tyskland og Dansk Revision Danmark

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

DanRevision og Dansk Revision afholder det første dansk/tyske seminar.

Efter flere succesrige møder, starter vi den 19. november 2015 på

Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, 6270 Tønder (www.slotskro.dk)

Seminaret betyder at vi både kommer til at lære hinanden bedre at kende, og at der opnås større forståelse for praktiske, grænseoverskridende udfordringer. De faglige temaer gennemgås af advokater og revisorer fra Dansk Revision og DanRevision.

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

Flemming Wildenradt
Partner, registreret revisor

Dansk Revision Sønderborg
registreret revisionsanpartsselskab
Grundtvigs Allé 196 | DK-6400 Sønderborg

Claus Michelsen
Partner, Registreret revisor

Dansk Revision Tønder I/S
Registreret revisionsinteressentskab
Alexandrinevej 1 | DK-6270 Tønder

www.danskrevision.dk

Skatterådgivning for virksomheder – knowhow er vigtigt

I Tyskland er alt velreguleret – her er skatten ingen undtagelse. Imidlertid er området så velreguleret med så mange lovforskrifter, at det er svært at gennemskue. Selv for en virksomhedsdrivende der – som du – er drevet af en særlig interesse: Hvem er lige godt inde i temaerne omsætningsskat, selskabsskat eller erhvervsskat? Det er vi!

Skatterådgivning for virksomheder – det er resultaterne, der tæller

Indrømmet – det gælder for næsten alt. Men særligt i forhold til skattespørgsmål kan dit bogholderi drage langsigtet fordel af de forhold, som vi finder frem til under forberedelse af årsrapporten eller balancen. Vi rådgiver om, hvilken selskabsform, der er den rigtige for dig og tager også gerne et mere grundigt kig på din koncernstruktur. Alt sammen med det mål at sikre dig optimerede resultater.

Skatterådgivning for virksomheder – fordi vi giver dig hurtig og god hjælp

Du har sikkert dygtige medarbejdere i dit bogholderi, der håndterer din omsætningsskat sikkert, og som sørger for rettidig betaling af selskabsskatten og erhvervsskatten. Men har dine medarbejdere også tid til hele tiden at holde sig up-to-date med de seneste domme og muligheder for skattebesparelser? Vi er den ideelle partner for din virksomhed og en skarp kollega til dit bogholderi, når det gælder om at gøre det umulige muligt og spare nogle ekstra euro forskellige steder.

Skatterådgivning for virksomheder – følg principperne for succes

I princippet er det en rutineopgave at opstille årsrapporten eller en balance. I princippet kan du sikkert selv sørge for din efterfølgelse og sørge for at få den rette selskabsform. Men at du kan gøre det hele selv er ikke ensbetydende med, at du skal. Du kan spare meget tid, personale og udgifter til software, hvis du lader os rådgive dig om dine skatteforhold. Og du sparer på din energi, som du helt sikkert kan investere endnu bedre i andre forhold. Stol blot på vores principper, som er: Punktlighed, sparsommelighed og glæde – for heller ikke den skal gå tabt, hvis det kan undgås.

DanRevision – god rådgivning fra fuldblods professionelle

DanRevision hører til blandt de større revisionsvirksomheder. Det mærker du i første omgang ikke meget til, da du får en fast kontaktperson hos os. Men når det gælder om at finde det bedste svar til dig på specielle spørgsmål, vil du hurtigt se, hvor mange professionelle medarbejdere vi har inden for mange forskellige områder. Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i at høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Lanegade 1
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
00494608892990
Presse kontakt: 
Ralph Böttcher