DanRevision Hvordan jeg forelskede jeg mig i ”DanRevision”!

Presse bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

DanRevison Gruppen

DanRevison Gruppen er et dynamisk og aktivt team, som frem for alt udmærker sig gennem disciplin, hurtighed og lidenskab for vores arbejde.

Vi holder os i topform. Vores revisorer styrer dig med sikker hånd ind på den rette kurs.

Du kan roligt lade dig byde op til dans af os og stole på vores virksomhedsrevisorers store taktfølelse. Gennem udholdenhed og en altid uindskrænket indsats er vores juridiske rådgivning igen og igen et bevis på, at vi har den topkondition, der skal til, for at vi sammen kan bringe din virksomhed øverst op på vinderpodiet.

At komme godt fra start og blive liggende i overhalingsbanen er ikke noget problem, når vores virksomhedsrådgivere giver dig ekstra styrke i et stærkt team.

Sammen med DanRevisions professionelle spillere kan du både betræde nationale og internationale baner. Og vi sikrer, at du ikke ender i offsite. Med vores internationalt sammensatte hold og vores talent og kunnen inden for samtlige discipliner ligger vi helt fremme i front. Frem for alt viser vi gerne hele vores driblekunst på “spillebaner” mellem landegrænser, og vi sparer hverken på energi eller serviceberedskab, når kampen er fløjtet i gang.

DanRevision Hvordan jeg forelskede jeg mig i ”DanRevision”!

https://soundcloud.com/danrevision/hvordan-jeg-forelskede-jeg-mig-i-danr...

Lanegade 1
Post nummer: 
1000 København K
Telefonnummer: 
00494608892990
Presse kontakt: 
Ralph Böttcher